Clown en família

TALLER DE CLOWN PER PARES & FILLS

 

Com a pallasso sé que l’experiència d’un taller de clown arriba sempre més enllà de l’aprenentatge artístic, a voltes el fet de improvisar amb un nas davant d’altra gent arriba a punts catàrtics i/o terapèutics.

El fet d’aprendre a riure’s d’un mateix o bé d’aprendre a acceptar la rialla dels altres ens fa més humans i ens canvia comportaments a la vida.

Com a pare descobreixo cada dia al meu fill.

Sense ser terapeuta, sense tenir com a objectiu el fet de voler “canviar”conductes i comportaments, amb la sola finalitat d’ensenyar la base del pallasso, la presència escènica, la lògica del clown, el comportament absurd… us proposem de viure aquesta experiència en família, pares i fills junts, compartint aquesta vivència artística, l’aprenentatge del pallasso.

És possible treballar el pallasso amb alumnes de gran diferència d’edat, i si a més hi ha un vincle familiar, es crea un espai on es trenquen codis de conducta, s’ intercanvien rols, on es qüestionen les diferents maneres d’ aplicar la autoritat i on aprenem a mirar-nos amb uns altres ulls. On cadascú fa el que el nas l’hi diu en cada moment.

Volem aprofitar les eines que ens proporcionen el teatre i més concretament el treball del clown per proporcionar a pares i fills un espai físic i emocional de joc col·lectiu.

El taller te una finalitat més lúdica que teatral, es treballarà el màxim d’exercicis a fi de donar eines que obrin una reflexió a posterior.

La durada d’una sessió ha de ser de 1hora i mitja com a mínim.

Clown en Familia Veciana 5  Clown en Familia Veciana 3 Clown en Familia Veciana 2

 

 

 

Clown en Familia Veciana 4

Taller de Clown impartit amb els Veines i veins de Veciana.

Taller de Clown en familia impartit amb les veines i veins de Veciana, comarca de l’ Anoia.