Taller de Pallasso

El pallasso neix, creix, es fa i es transforma constantment, és matèria emocional en estat pur.

El pallasso diverteix, emociona, et convida, sempre en positiu, aprendrem a divertir-nos, emocionar-nos i convidar per compartir tot el que ens passa en escena.

Cada pallasso té el seu mètode, basat en experiències pròpies i en la formula màgica obtinguda desprès de anys d’experiències i aprenentatges, el meu pallasso te tres potes;

LA MIRADA, ens fa visibles davant del públic, ens ajuda a compartir les nostres vivències, ens conecta amb el públic.

LA PRESÈNCIA, juntament amb la respiració ens mostra autèntics, cal cercar la formula perquè no apareguin els bloquejos que ens impedeixen estar arrelats i conectats, cal ser autèntic i veritable.

LA VERITAT  cal emocionar-se de veritat, el conductor de les histories que expliquem son les emocions, si visualitzem que l’hi passa al nostre pallasso, el nostre cos, la nostra energia es posa a lloc per transmetre aquesta emoció al màxim i com un nen, podem passar de l’alegria més absoluta a la desesperació més desesperada en una mil·lèsima de segon sense deixar de ser autèntic.

El taller es pot oferir amb diversos formats diferents.

INTENSIU un dos o tres dies seguits de 4 a 8 hores per dia.

REGULAR de dues a tres hores per sessió a la setmana, pot durar un dos o tres trimestres, en aquest cas podem plantejar de fer una mostra al final de curs.

fitxa tècnica Taller de pallasso

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s