Cia. King “Q” Sham

King “Q” Sham presenta les seves propostes que giren al voltant de l’animació i la musica tradicional, la memòria col·lectiva que ens dona la tradició, vista des d’una perspectiva actual que mira endavant. El nostre compromís amb la cultura, la història i la gent espoden palpar a cada actuació.

EL VIATGE DE “Q”

Espectacle d’animació on expliquem el viatge que va fer “Q” rei de Sham , mentre cercava l’alegria per el seu poble. Dances com el Jan Petit, la Margarideta o el Tren Pinxo, amb balls com el Vals, la Tarantel·la o fins i tot una dansa africana integren aquesta variada proposta.

KING “Q” SHAM

 

KING “Q” SHAM + GRAN

És l’espectacle del viatge de “Q” pensat per  a events més grans, amb equip de sò més potent que el nostre,  amb formació musical reforçada amb baix, bateria i si cal un xanquer que ajuda a coordinar les danses.

 

 

 

KING “Q” SHAM NARINANT

Espectacle itinerant, autònom i adaptable a diferents fires temàtiques, medievals, històriques…. les dances, les cançons i les rondalles vesteixen aquesta proposta tant versàtil.

Amb temps i la vostra ajuda, adaptem el nostre espectacle a la vostra festa amb la presentació de rondalles locals, histories de l’indret o la temàtica de la vostra festa.